Reacties

Pleegzorg-ouder, 4D Talk Game©:

Deze vorm werkt veel beter, sneller en veiliger voor onze pleegzoon dan de zware video-training die we hiervoor hebben gedaan.4D Crisis Preventie Game©, GGZ-medewerkers:

Mijn patient ging uit zichzelf praten terwijl ze op het spel stond, dit is nog nooit gebeurd. Geweldig, dank!

We zijn super enthousiast. Dank voor deze mooie Game! Patiënten snappen nu veel sneller wat het crisis preventie plan is en hoe dat hun kan helpen.4D Gender Gelijkheid Game©, zomaar twee meiden van 14 die de game hebben beleefd:

WT.... wij dachten echt dat mannen en vrouwen overal gelijk waren in Nederland, we zijn best wel een beetje in shock. Maar we snappen nu waar dat niet zo is, daar gaan we iets mee doen, thx!
Zorgaanbieder-klant m.b.t. 4D WMO Zorgplan Game©:

Ik ben gewoon een beetje trots op ons. Want door het brainstormen leek er eerst een soort brij te ontstaan, maar die werd al snel omgezet in deze stappen. Mooi gedaan hoor! En ik blijf het knap vinden hoe je het in zo iets overzichtelijks kan omzetten!


Reactie OR van De Nederlandsche Bank:

De 4D© proces-versie is ook heel geschikt om (uitdagende) processen achteraf te analyseren en te verbeteren. Wat is er gebeurd, hoe is dit ons overkomen?! Hoe kunnen we dit anders doen in de toekomst?!