4D SDG Me(e)ting Game© (level 5)De 17 SDG's/Global Goals

Leer al spelend de feiten over de 17 Sustainable Development Goals (ook wel Global Goals Genoemd).
Stel je voor een wereld zonder armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering. In 2015 stelden 193 wereldleiders van de Verenigde Naties 17 doelen op -gebaseerd op onderzoek bij 8 miljoen inwoners- die ervoor moeten zorgen dat die wereld er in 2030 is. Voor iedereen!

Er zijn meerdere, logische redenen om als bedrijf, organisatie, OR, ... met de 17 doelen aan de slag te gaan:
a) Anticipeer op veranderend consumentengedrag
b) Anticipeer op veranderende wetgeving
c) Duurzaam ondernemen verbetert je prestaties
d) Verminderd operationele, reputatie en regelgevende kosten
e) Gemotiveerder personeel


Ken jij de doelen en weet jij wat jij kunt doen om bij te dragen aan een betere wereld? Speel één van onze 4D© SDG-spellen en ontdek de feiten over de 17 Sustainable Development Goals, doe mee aan de SDG 4D© Challenge!
Binnen 2 uur is je SDG-bewustzijn op een zodanig niveau dat je er verder concreet mee aan de slag kunt gaan. Gemiddelde kennis/toepasbaarheid/bewustzijn verhoging (op een schaal van 0-10) van ruim onvoldoende (3) naar ruim voldoende (7).

Doel van de spellen:
Naast informeren ook helpen om goed gedrag te stimuleren. Een methodiek om de verschillende deelnemers snel in te wijden in 1 of alle 17 SDG’s - eventueel gekoppeld aan data/case uit de eigen organisatie - én door te pakken met alle bovenstaand genoemde positieve gevolgen. 'Integrated SDG Management' (ISM©) noemen wij dit, resultaat: Creating Shared Value (CSV). De volgende 4D© ISM©-games hebben wij beschikbaar hiervoor, van level 1 tot en met 6:

   Infographic: 6 levels van ISM©

Kortom: wij zijn SDG Knowledge Partner en snappen hoe je de 5 P's van de SDG's/Global Goals 'spelenderwijs' kunt op- en doorpakken in je organisatie. Via onze 4D Serious Gaming Academy© kun je trainer worden van level 1 t/m 6.

Wij ontwikkelen de SDG's/Global Goals samen met het: GLOBAL GOALS QUEST (GGQ) project: 'Spelend naar een duurzame samenleving'. Het GGQ-project is ook partner van het SDG House te Amsterdam.