Over ons

4D Serious Gaming© is oorspronkelijk bedacht - in 2003 - en ontwikkeld door Harriët van Asperen / Van Asperen Advies vanuit de 'keep IT simple'-gedachte in samenwerking met klanten. Als Data Scientist, Bedrijfs- en Mens-kundige heeft zij de kracht uit allerlei vak-gebieden gecombineerd tot het 4D©-vak. Het geheel is meer dan de som der delen.
Inmiddels zijn wij een groeiend netwerk van 4D©-Gamificators.

Aangezien het beroep van Gamificator en vakgebied Gamification nog relatief nieuw is zijn wij bezig hiervoor een beroepsvereniging op te richten.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), Sociaal Ondernemen, Co-Creatie, Duurzaamheid zijn allemaal elementen welke wij natuurlijk uitademen bij het uitvoeren van onze werkzaamheden.


Partner van:

nieuworganiseren.nu  is het platform voor en over innovatieve vormen van organiseren. Het gaat over initiatieven en organisaties met een menselijke maat: waarin mensen weer de boventoon voeren en waar ruimte is voor eigen initiatief. Wij geloven namelijk in de creativiteit en vindingrijkheid van mensen. Op onze website en tijdens onze bijeenkomsten verspreiden, verbinden en versterken we dit gedachtegoed.

www.nieuworganiseren.nu/interview/harriet-asperen-houd-weerstand/

Tijdens het Nieuw Organiseren Festival 2018 hebben wij van de Consent-methodiek een 4D Serious Game© gemaakt.


Business Associate met:

  • Mediquest - o.a. het product Data Art© samen ontwikkeld
  • Scamander - o.a. het product Datapoly samen ontwikkeld


Fan van:

Van Einstein hebben wij ook diverse 4D 'Serious' Shirt© varianten.Sponsor van: