Samen met de SDG 5 Coördinator (wo=men) hebben wij op de SDG Action Day 2019 de 4D Gender Facts Game© gespeeld, het bewustzijn van Gender Gelijkheid gemeten én verhoogd door het te spelen (m.b.v. QR-code's).

Dit hebben wij op de mooie marmeren trappen van het KIT/SDG House te Amsterdam mogen doen. Dank!In de kelder, speeddate: 4D SDG Poly©Global Goals Quest Project & 4D Serious Gaming Academy© presenteren:
4D SDG Poly© (ook gespeeld op de SDG Action Day 2019)

Leer al spelend de feiten over de 17 Sustainable Development Goals

Ken jij eigenlijk alle doelen en weet jij wat jij kunt doen om bij te dragen aan een betere wereld? Speel 4D SDG Poly© en ontdek de feiten over de 17 Sustainable Development Goals. Een spel dat niet alleen jou informeert, maar ook inspireert en motiveert om actie te ondernemen in de echte wereld.

Global Goals Quest maakt iedereen op een laagdrempelige, interactieve en speelse manier wegwijs in de SDG doelen. Omdat spel de ideale vorm is om de discussie over de SDG doelen op gang te brengen en bewustwording bij de spelers creëert.

Voor elke vraag een game.

Zou je 4D SDG Poly© toe willen spitsen op jouw organisatie? Dat kan! Benieuwd naar mogelijkheden? Kom langs en we vertellen hoe wij, samen met jou, een Serious Game volledig naar wens ontwikkelen.