OMG GGQ SOFT - Work in progress


de 17 doelen

de SDM's - dé duurzame mindset
We hebben een hele mooie game gemaakt voor de Maatschappij vanuit dit Global Goals Quest project / 4D Serious Gaming Academy©. Het is een 4D©/Offline-hybride D&D-achtige game. Ook de SDM's - dé duurzame mindset - zijn er aan gekoppeld!

OMG GGQ SOFT is een fysieke (bordspel DIY kan ook) rollenspel-game met digitale componenten. Het is ontworpen om gemakkelijk te leren en om snel mee te beginnen. Het is gebaseerd op D&D, wat veel meer tijd nodig heeft om mee te beginnen en alleen in het Engels is. Wij doen alles hier in het Nederlands met af en toe wat Engelse termen als wij denken dat dat handiger is.
Alleen jij en een paar mede-standers die nu epische avonturen kunnen gaan ontdekken in de wereld van de Global Goals. In slechts enkele minuten kunnen jullie gaan spelen! Letterlijk het lot van de wereld hebben jullie in jullie handen ....

Naam: Offline Maatschappij Game (OMG) - Global Goals Quest (GGQ), Shaping Our Future Together (SOFT)...

Samenwerking (SDG17) o.a. vanuit/met het V-fonds en de Nederlandse Vereniging van de Verenigde Naties (NVVN) m.b.t. de Online-variant voor het MBO. Deze Offline-game is de basis (vanuit Design-thinking) geweest voor de Online-versie. Beide versies zijn door ons gemaakt. De NVVN is verantwoordelijk voor de Online-versie.

Wil je het prototype testen als bordspel of als fysieke game? Mail ons en je krijgt het wachtwoord/link voor deze game.

de 4D© offline game van OMG GGQ SOFT