Actueel

Het boek: 'De Onbevreesde Organisatie' hoef je niet meer te lezen want wij hebben van de principes een spel gemaakt (incl. de scan) waardoor je het binnen 2 uur begrijpt én kunt toepassen. Naam: 4D Fearless Game©.

Offline- en online-gaming mogelijk!

Het boek

Yeah, het filmpje met de Nederlandse SDG-ambassadeurs (a la 'We The People' met J-Lo enzo) is er!
Titel: ‘Create a Better World Together’.

klik hier op


Succesvolle tussen-presentatie van het digitale Prototype Score Board:

klik hier op


4D SDG Poly© gespeeld met #Team Martini Academie:

klik hier op


4D© SWOT en 4D© Verbindingen-matrix uitgevoerd met de Martini Academie (zie ook het filmpje ervan):

klik hier opklik hier op


Helaas zijn de gaming sessions van het event 'Economia - the limited edition' op 20-10-2020 zojuist gecanceld, op een ander moment zal de onderstaande 4D Doughnut Game© worden geïntroduceerd/gespeeld. Wordt vervolgd!
Prototype: 4D Doughnut Game©


Oktober 2020 t/m januari 2021: we gaan een hele mooie (online te spelen) game maken voor het MBO vanuit het Global Goals Quest project / 4D Serious Gaming Academy©. Sponsoring/samenwerking (SDG17) o.a. vanuit/met het V-fonds en de Nederlandse Vereniging van de Verenigde Naties (NVVN). Binnenkort meer! Werknaam: Global Goals Quest, Shaping Our Future Together ...

klik hier op

Kickoff 4D Score Board Poly©, een power-combinatie van 4D©, QDM©, SDG en Donut-economie. Deze game is ook te bewonderen bij Manifesto te Amsterdam:

klik hier op


Iedere 4D Serious Game© kan ook fysiek gespeeld worden volgens de RIVM/1,5-meter-richtlijn, op de grond zorgen wij voor de juiste afstanden en aantallen, hierbij een voorbeeld met UNESCO-jongeren:

klik hier opklik hier op


Ook online gaming (in al haar vormen, zie trailer hieronder) én travel-/bordspel-versie voor iedere game beschikbaar:

de trailer: klik hier opvoorbeeld 4D SDG Poly©