Kennismaken

Syllabus 4D SDG Poly© - level 1 & 2


Wij kunnen er uren over praten, maar wat heeft meer effect? Ergens over praten (5%) of iets doen en ervaren (90%)?
Daarom nodigen we je graag uit om een keer vrijblijvend te gaan 4D©-en met onze 4D Intro Game©. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, je kunt de kracht van 4D© gewoon zelf ervaren! Met maximaal 8 personen gaan we deze 4D Intro Game© spelen. De spelvorm laat alle deelnemers heel ontspannen ervaren wat 4D© met jou en je groep doet. Zo krijg je een mooi voorproefje van wat er mogelijk is. Nodig ons uit bij jou op lokatie of ervaar het online!


Het smaakt naar meer...

Onze Academy verzorgt opleidingen om gecertificeerd Trainer te worden van je eigen game (in een organisatie, van je methode etc.) óf breder in je eigen praktijk als full-stack Gamificator. Dit is de enige en originele opleiding om het echte 4D©-vak te leren van de bedenkers. Daarnaast kun je ook bestaande games spelen, als workshop bijvoorbeeld.

3 mogelijkheden:

Opmerking: aangezien tekst maar 5% binnenkomt hebben wij een praktisch handboek (Let's play) geschreven met veel visualisaties en weinig tekst - je zult het echt in de praktijk moeten leren en je eigen 'handboek' beleven voor 90%.