Gamificators opleidenAlvorens je aan de opleiding begint doen we eerst een intake om te kijken of je al de juiste competenties hebt om de opleiding te volgen. Indien er nog competenties zijn die eerst verder ontwikkeld moeten worden bieden we daarvoor een pre-traject aan op maat.

De opleiding bestaat uit de volgende 4 onderdelen
(inclusief de 4D Ondermer Game©: leer spelenderwijs hoe leuk het is om ondernemer te zijn):

    1.    Introductie (m.b.v. BYOG©)

    2.    Voorbeelden (zelfs QDM© ga je leuk vinden)

    3.    Creatie / Spelen (m.b.v. het 4 stappen plan)

    4.    Master-peace (die ontdekken we tijdens stap 1 t/m 3) - je eerste betaalde opdracht kan dit al zijn

De opleiding wordt afgesloten met een certificaat en dan ben je een originele 4D Serious Gamificator©. Je bent echt klaar om 4D©-Gamification in de praktijk te gaan doen. We hebben een praktische licentie-structuur hierbij. Hierna mag jij jouw eigen 4D Serious Gaming© Praktijk beginnen. De opleiding is inclusief de gepersonaliseerde 4D Serious Gaming© Tool-Kit (zie foto onder) om een goede start te maken. Daarnaast hebben we ook een 4D Serious Gaming© Promo-Pakket (incl. easy-up tent met logo), vrijblijvend te gebruiken om extra op te vallen tijdens beurzen bijvoorbeeld. De 4D Serious Gaming© Kleding & Shoes maken het helemaal af.


Regelmatig beleven wij met gecertificeerde 4D Serious Gamificators© netwerkbijeenkomsten met als doel om blijvend het 4D Serious Gaming©-vak te verbeteren, van elkaar te leren etc. Dit uiteraard in een 4D Serious Fun Setting©.
2 keer per jaar starten wij een geplande 4D Serious Gamificator© Opleiding. Uiteraard is maatwerk ook mogelijk. Enthousiast geworden?! Informeer bij ons.

Alvorens deze opleiding te volgen kan het handig zijn om eerst een nieuwe game te creeren en of een bestaande te spelen.