Bestaande games spelen


Ons vakmanschap splitsen we op in 4 onderdelen,
daarnaast hebben we ook eigen ontwikkelde 4D©-specials.


4D©
persoonlijke
ontwikkeling

klik hier op voor voorbeelden


4D©
organisatie
ontwikkeling

klik hier op voor voorbeelden


4D©
maatschappelijke
ontwikkeling

klik hier op voor voorbeelden


4D©
SDG / Global Goals
ontwikkeling

klik hier op voor voorbeelden4D©-special: BYOG©

klik hier op voor BYOG©


4D©-special: QDM©

klik hier op voor QDM©


4D©-special: 4D© Branding & meer

klik hier op voor 4D© Branding & meer

Extra uitleg nodig?

4D© is een methodiek om op een laagdrempelige manier een versnelde bewustzijn-verandering (90%; via tekst slechts 5%) op gang te brengen via gezond verstand, samenwerking en fun. Belevings-communicatie, 'beraken' en 'gamefulness' op zijn best. Online/virtueel is deze serious gaming-vorm trouwens ook bijzonder krachtig.

Alles wat je bijvoorbeeld binnen een organisatie op een eenvoudige manier wilt communiceren naar medewerkers, van een 100 pagina tellend rapport tot een nieuwe visie. Of test (nieuwe) plannen, ideeën, processen (simulatie/evaluatie) ...... de toepassingen zijn eindeloos. Alles kan omgezet worden naar een 4D Game©, waar iedereen op een snelle en leuke manier de nieuwe kennis tot zich kan nemen en, als dit gewenst is, feedback op kan geven.
Wil je weten hoe dit zou kunnen werken voor jou en/of voor jouw organisatie?
Bestel dan vrijblijvend onze 4D Intro Game©.

4D OR Game©Involve (betrekken) i= 4D©

Wist je, dat als je deze tekst leest je slechts 5% op zal nemen,
speel een 4D Serious Game© en door de beleving onthoud je 90%.

Een Serious Game is een spel met een ander primair doel dan puur vermaak. Het voornaamste doel kan zijn bewustzijnsverandering, verbinden, communiceren, kennis verkrijgen, het verwerven van inzicht, onderzoek, enquete etc. Dit alles uiteraard ten aanzien van serieuze vraagstukken die 'spelen' in jullie organisatie of in je persoonlijke situatie. Deze laagdrempelige manier - iedereen vindt het leuk om een spelletje te spelen - zorgt voor een open en ontspannen sfeer om serieuze vraagstukken op te pakken met alle positieve gevolgen van dien. Een ander woord voor Serious Gaming is Gamification.

Waarom zorgt 4D© voor een nog betere Serious Game? Heb je ff ....

  • Door er 4D© aan toe te voegen ga je het ook echt zelf ervaren (90%), het wordt namelijk op de grond gespeeld. Jij en je mede-spelers zijn de pionnen in het spel. De 'werkvloer' letterlijk onder je voeten. Je duikt daardoor in het vraagstuk, ervaart deze en komt echt sneller tot ontdekkingen. De echte praktijk.
  • Daarnaast zijn er ook verschillende rollen mogelijk ten aanzien van het vraagstuk. Je kunt bijvoorbeeld ervaren hoe het is om je eigen klant te spelen, hoe handig is dat?!
  • Alles is mogelijk in 4D© en dit zorgt voor onverwachte snelle positieve effecten, laat het gewoon gebeuren. Het is de slimmere manier van verbinden tussen mensen en vraagstukken: Smarter 2 Connect©. Door de juiste 4D© flow tijdens het spelen ontstaat er een gezamenlijke focus en drive om echt aan de slag te gaan met jullie vraagstuk. Het juiste moment dus om door te pakken, call-to-action.
  • Het is trouwens een turbo-team-verbindings-spel, géén competitie-spel met afbreuk risico.
  • 4D Serious Gaming© is door ons bedacht, ontwikkeld en al veelvuldig (meetbaar) succesvol gespeeld.
  • Expect the unexpected! Geen out-of-the-box maar get-rid-of-the box.
  • Meetbare resultaten vóór en ná het gamen: gemiddelde kennis-/bewustzijn-/toepasbaarheid-verhoging van ruim onvoldoende (3) naar ruim voldoende (7).
  • Onze methodiek zorgt voor een goede en veilige omgeving om het spel te creëren en te spelen. Heel belangrijk hierbij zijn de competenties van de Gamificator/Begeleider. Het is meer dan alleen maar een spelletje, het gaat vooral om mensen, samenwerken, echt verbinden en daarbij ook nog 4D© FUN!
  • Het éénmalig ervaren van een 4D Serious Game© zorgt er al voor dat het gewenste resultaat blijvend in je wordt opgenomen (90%), daarna kan het als bordspel of online-game verder worden opgepakt.

4D© Ready?! Het is altijd het juiste moment om te beginnen. Nodig ons uit voor de vrijblijvende 4D Intro Game©.

De 4D Serious Gaming© Academy laat je nog verder kennismaken met de wereld van het 4D©-vak.